Povestea adevărului

Share Button

Într-o societate tot mai plină de tehnologii, gadgeturi și rețele de socializare devenim, fără să ne dăm seama poate, tot mai dependenți de părerea celor din jur. Pentru că în drumul lung al vieții și dorința mare de a ajunge în oceanul succesului, avem nevoie de „maluri” pentru a curge în direcția corectă.

Unii aceste „maluri” le numesc adevăr, alții – părere. Pentru unii el este feedback, pentru alții critică. Iar când izvorul acestei „noțiuni” suntem noi, e bine să înțelegem în primul rând faptul că în fața noastră stă un om. Și la fel ca noi el își dorește să fie apreciat, să primească mai întâi de toate laurii pentru lucrul făcut ca numai după aia (și aici nu e totdeauna valabil) să primească lecția.

Și de cele mai dese ori, atunci când dădeam un feedback unei persoane, ne-am trezit cu o senzație neplăcută. Unul din motive, probabil, îl veți putea găsi în imaginea de mai jos.

feedback

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Este evident faptul că această recomandare are uneori și unele excepții fiind vorba despre feedback-ul șefului, părinților, clarvăzătoarei 🙂

Oratorie plăcută!

 

Share Button
1277 Total Views 1 Views Today