(Video) Fenomenul Vitali a murit :(

Share Button

„Fa, închide gura!“…copil

Am privit un material și am rămas fără grai!

Directoarea știe ce se întâmplă la ea în instituție, dar nu poate face nimic pentru că nimeni din cei calificați, la un așa salariu, nu vine să lucreze. Dar chiar și cei care se consideră calificați, de cele mai dese ori, nu pot face față provocării unui copil căruia îi dau o diagnoză de HIPERACTIV!

Poftim?! Asta înseamnă cumva că e cazul să avem doar vite mânate și lipsite de gândire și inițiativă?

Acum, când la acel omuleț se formează gândirea, obiceiurile, încrederea în forțele proprii, el are parte de un comportament al unei doamne care nu merită să aibă acces la nici un copil până la… moarte. Nu este dur. Pentru că ea e formată și nu se va mai reeducă astăzi. Și va găsi o mie de scuze, de ce anume așa se comportă. Iar părinții acasă vor încerca să repare ireparabilul în cele 2-3 ore petrecute alături de copil, în comparație cu cele 8 ore ale educatorilor în care reușesc să distrugă o viață de om (20-30, de fapt, cât încap într-o grupă).

Nu este un singur vinovat aici și îi vom căuta mult și bine.

Totul pornește din familie, acolo de unde a crescut acea educatoare, fiind copilă și având un comportament lipsit de iubire, probabil.

Apoi societatea în care a crescut.

A urmat facultatea la care nu au învățat-o despre adevărata educație. Și mai grav e că astăzi lucrurile trebuie reînvățate de la zero.

Apoi familia, unde ea petrece zilnic timpul.

Statul, care nu reușește să îi asigure un salariu încât să nu fie stresată.

Dar înainte de toate… e ea, această doamnă, care nu înțelege nici un gram în cuvântul EDUCAȚIE.

Fenomenul Vitali a murit înainte de a se naște, cu regret.

Share Button
5087 Total Views 1 Views Today