+20% la tot ce ai!

Share Button

A venit noul an, cel în care atât de multe ți-ai promis, atât de multe ți-ai propus.20%

Cu ce ai reușit să începi? În toată lista de scopuri era și cel de a deveni mai sigur pe sine atunci când vorbești în fața unui public? E un scop care an de an se tot transferă?

Poate e timpul de oprit asupra lui?

Motivul e unul pe cât de simplu, pe atât de argumentat. Științific e demostrat, o persoană care deține măiestria vorbirii în public, în condiții egale cu alții, câștigă cu minim 20% mai mulți bani.

De ce?

Poate fi din motiv că acea încredere pe care o emană persoana sigură pe sine în comunicare, oferă ceva mai multă siguranță partenerilor, șefilor sau colegilor. Sau poate aceste abilități îi dau șefului de înțeles că această persoană poate fi promovată la nivel de manager pentru că va putea ușor conduce o echipă.

Indiferent ce determină acest rezultat financiar, calculează acum ceea ce ai, adaugă la această sumă +20% și obține ceea ce poți avea în cel mai scurt timp.

Pentru aceasta e necesar să faci doar câțiva pași simpli.

  1. Iai cursul video online de Public Speaking;
  2. Obții acces instant la toate 19 lecții video;
  3. Treci pas cu pas fiecare din ele atunci și acolo unde îți este comod;
  4. Aplici în practică cele învățate;
  5. Obții în cel mai scurt timp cei +20% la veniturile tale.

Poate să mai aștepte asta? Sigur. Atâta timp a tot trecut.

Dar cum e timpul unor noi scopuri, noi începuturi și unele din ele chiar vor avea impact asupra vieții tale, de ce să nu fie și oratoria fără emoții negative unul din țelurile acestui an?

Mai jos poți vedea câteva păreri de la cei care au obținut cursul video online.

E un curs foarte valoros și comod de utilizat! L-am cumpărat câteva zile în urmă și regret că nu am fost la cursurile tale de public speaking care le-ai organizat până acum! Foarte util, comod de achitat și ușor de accesat!
Iulian Garas, director general – Mobila de Vis

Un lucru e cert, că informația se percepe și se memorizează mult mai bine când revii la ea. E un mare plus că acest curs de oratorie a fost făcut online. Metoda de oferire a informației e una explicită, ușor de „rugumat” și cel mai important, simplu de pus în aplicare. Folosesc aceste tehnici oferite de Alexandru din 2009 și nu doar în fața unui public vast ci în viața de zi cu zi: când merg la un interviu de angajare, când vreau să obțin o informație la telefon și secretara trebuie „îmblânzită”, când scriu un mesaj de felicitare oamenilor dragi etc. E bun, e util, se merită investiția!
Iana Roșca, Research Analyst – Pedersen and Partners

Oferta cursului cu 50% reducere mai e valabilă câteva zile. Poți vedea absolut gratuit o lecție practică despre cum să pregătești un discurs improvizat.

Mergi pe ACEST LINK și înregistrează-te pentru a obține acces.

Oratorie plăcută!

Share Button
2659 Total Views 1 Views Today