10 ani.

Share Button

Ce poți reuși în această perioadă să cunoști despre oratorie? Nimic. Curs
Pentru că în fiecare zi afli lucruri noi, situații, exemple și idei…

Mai mult decât atât, oratoria se dezvoltă odată cu schimbarările ce au loc în lume.
Se schimbă regulile, comportamentul oamenilor, atitudinea, posibilitățile, tehnic devenim mai dotați.

De ce spun aceste lucruri?
Oricine încearcă să facă din oratorie o regulă, riscă să o dea în bară.

Am început să studiez acest domeniu după ce viața și ocupația m-au scos din zona de confort, fiind nevoie să stau în fața unui public.

Iar atunci când practica cere explicație, cauți teorie. De fapt, am început a căuta un secret al succesului în oratorie. Ce am descoperit însă este că fiecare „autor de secrete” nu face altceva decât fie să împacheteze propria experieță, fie să citeze alți autori.

Cu cât mai mult experimentezi, cu atât mai mult înțelegi cât de învechite sunt unele teorii. Cu cât mai multă lume care stă în fața unui public analizezi, cu atât mai greu găsești explicație unui discurs de succes.

E nevoie de reguli? Cu siguranță! Pentru cât timp? Exact ca mersul pe bicicletă, până înveți a pedala singur. Mai departe, cu cât ești mai natural și mai dedicat publicului, cu atât mai mari șanse ai să savurezi din discurs și să obții de la cei din fața ta ceea pentru ce ai venit.

Nu pot înțelege un singur lucru, atunci când un participant care a fost la un eveniment legat de oratorie (ele sunt multe în ultimul timp), ajunge la mine și îmi spune că după acel training el își face griji și mai mult pentru discursurile lui, pentru că el nici odată nu va putea fi ca acel trainer.

Problema aici nu este în elevi, ci în traineri care vor să arate cât de bine și ce pot, uitând scopul pentru care duc acel training.

Am o problemă, nu m-am înțeles nici o dată prea bine cu teoria. Și întotdeauna am căutat să văd ce spune practica, mai întâi. Cei care au fost cel puțin la un training de Public Speaking pe care le livrez tot mai rar în ultimul timp, au observat că 70% din timp este dedicat exemplelor din viață. Pentru că oratoria este viața noastră zi de zi.

Din lipsă acută de timp și necesitatea de a mă aprofunda în teme de management și comunicare, am decis să ofer, tuturor celor care au nevoie, un set clar de instrumente pentru a pregăti un discurs oriunde și oricând.

Acest material reprezintă o experiență de 10 ani, sute de cărți, mii de articole, zeci de mii de discursuri analizate.

Politicieni, Top Manageri, Antreprenori, Angajați… Fiecare din ei au lăsat în acest curs o amprentă din experiența trăită în pregătirea lor.

Valoarea lui nu poate fi măsurată în bani, cum nu poate fi măsurată nici rușinea sau incomoditatea unui vorbitor care vrea să intre în pământ de rușine atunci când stă pe scenă.

Dar ce pot spune sigur este că orice instrument simțit și implementat vă va duce la cu totul alt nivel. Va fi foarte clar că știți ceva ce nu știu alții. Și faceți ceva ce vă scoate în evidență.

Avantajele acestui curs video online sunt că veți putea avea acasă, la serviciu sau în vacanță ghidul cu pași exacți pentru a vă pregăti un discurs și a-l livra la cel mai înalt nivel.

Și cum e prima lansare de acest fel atât pentru mine cât și pentru piața din Republica Moldova, am decis să fac o promoție cu ocazia sărbătorilor de iarnă, oferind o reducere de 50% la procurarea pachetului în luna decembrie.

Am avut zeci de feedback-uri despre prețul mic la prea marea valoare pe care o are acest curs. Însă voi rămâne pe poziția mea că poate printr-un preț mai accesibil voi putea contribui ca mai multă lume să poată avea un discurs mai bun și fără emoții negative.

Și nu contează dacă ești student, angajat, antreprenor sau funcționar public, banii pe care îi lași la o bere într-o zi de weekend cu prietenii pot să te ajute ca de azi înainte să fii cel care va impresiona orice auditoriu.

Într-un ceas bun celor care își doresc un alt fel de a fi și invidie frumoasă celor care se mai gândesc! 😉

PS: cei care au participat la trainingurile mele, sunt sigur că vor înțelege cât de multe au uitat. Acum însă au posibilitatea să revină oricând la materialele dorite.

PPS: Poți ajuta prietenii tăi să devină mai încrezuți în fața unui public, făcând un share la acest articol.

Share Button
2576 Total Views 1 Views Today